Welkom bij Kids with Attitude!

Kids with Attitude: al bijna vijfentwintig jaar musical en theaterles voor jongens en meisjes uit Heerhugowaard en omstreken!

Bestel hieronder direct uw kaarten voor PETER PAN DE MUSICAL!
http://www.kwamusicals.com/kaartverkoop/

Op deze Kindertheaterschool leren kinderen hoe het is om als een ster te schitteren in een avondvullende, grote musical die jaarlijks in het theater te zien is. Onze leerlingen hebben wekelijks musical les op zaterdagmiddag van 16.00 uur tot 18.00 uur op Basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24, 1705 NP Heerhugowaard.
De groep Kids bestaat uit ongeveer net zoveel jongens als meisjes (groep 4 t/m 7 ).Het artistiek team (regie, choreografie, groepsleiding, productie) werkt een heel schooljaar met de kinderen aan de voorstelling om deze uiteindelijk in het theater een weekend lang op te voeren. Het samen naar iets toeleven waar iedereen enorm veel plezier in heeft, het vergroten van het zelfvertrouwen en vooral het genieten van alles wat er bij komt kijken om zo’n prachtige musical op de planken te krijgen is bij Kids with Attitude van enorm belang. De kindercast wordt elke musical versterkt door enkele volwassen acteurs in de volwassenen rollen en dansers van Dansschool We Entertain.
Kids with Attitude is in 1995 opgericht door huidig groepsleider Ruben Rijnveld

Dit seizoen spelen we op 16 en 17 juni opnieuw PETER PAN DE MUSICAL
in Theater de Beun, Heiloo.

Hieronder foto’s uit onze voorstellingen!