Welkom bij Kids with Attitude!

Goed nieuws! We hebben toestemming van de gemeente Heerhugowaard om vanaf woensdag 13, en zaterdag 16 mei onze lessen buiten voort te zetten. We zijn hier heel blij mee.  Nu kunnen we eindelijk verder!  Op dit moment wordt in overleg met het theater gekeken naar een nieuwe datum, na de zomervakantie, waarop we Het Avontuur van Oliver Twist alsnog kunnen spelen. Dit hangt wel af van de ontwikkelingen in de aankomende tijd. Uiteraard blijven gekochte kaarten geldig. We zullen deze musical sowieso weer in een weekend op zaterdag avond (19.30 uur) en zondagmiddag (14.30 uur) spelen. We houden u via deze pagina  en onze social media op de hoogte.

Op deze Kindertheaterschool leren kinderen hoe het is om als een ster te schitteren in een avondvullende, grote musical die jaarlijks in het theater te zien is. Kids with Attitude bestaat uit twee groepen: de Kids dinsdag groep: dinsdagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur in Wijkcentrum de Zon, Heerhugowaard en de Zaterdag groep, wekelijks op basisschool de Vlindertuin Heerhugowaard. Totaal hebben we 35 leerlingen van 7 t/m 12 jaar.

 

Tijdens de afgelopen  Kerstperiode is Kids with Attitude op tournee langs de verzorgingstehuizen uit de regio gegaan!
Lees meer over deze Kerst tournee .

 Kids with Attitude is in 1995 opgericht door huidig groepsleider Ruben Rijnveld en bestaat dit seizoen dus 25 jaar!
Dit vieren we met de jubileum musical Het Avontuur van Oliver Twist
Het artistiek team (regie, choreografie, groepsleiding, productie) werkt een heel schooljaar met de kinderen aan de voorstelling om deze uiteindelijk in het theater een weekend lang op te voeren. Het samen naar iets toeleven waar iedereen enorm veel plezier in heeft, het vergroten van het zelfvertrouwen en vooral het genieten van alles wat er bij komt kijken om zo’n prachtige musical op de planken te krijgen is bij Kids with Attitude van enorm belang. De vaste kindercast wordt elke musical versterkt door enkele ervaren, volwassen acteurs in de volwassenen rollen .

Hieronder affiches van, en foto’s uit onze voorstellingen, uitstapjes en lessen:

“Kids with Attitude heeft in de jaren van zijn bestaan (sinds 1995) een uitstekende reputatie opgebouwd.”
– Musicalnieuws.nl,

“Kinderen krijgen door Kids with Attitude meer zelfvertrouwen en alle  ruimte om zich te ontwikkelen.” 
– Dennis Philipi , theater recensent.
 

“Het aanwezig publiek kreeg een prachtig, ontroerend verhaal voorgeschoteld waarbij op hoog niveau werd gespeeld, gezongen en geacteerd.”
– Rodi Media over Kruimeltje de Musical-2017

“Kids with Attitude: een uitstekende leerschool voor jong musicaltalent”
– Patricia Smagge, Hoofdredacteur Rodi Media

Waar we dan ook heel trots op zijn is dat verschillende leerlingen van Kids with Attitude hebben geschitterd  in landelijke musicals van o.a. Stage Entertainment, waaronder:
Kruistocht in Spijkerbroek (Nationale Tour 2018-2019)
Was getekend, Annie MG Schmidt (DeLaMar Theater 2018)
Tina de Musical (Nationale tour 2017-2018)
Peter Pan: Het Echte Verhaal (Nationale Tour 2016-2017)
Ciske de Rat- de musical ( AFAS Circustheater, Scheveningen 2009)
Joseph and the amazing technicolor dreamcoat (Nationale Tour 2008-2010)