Welkom bij Kids with Attitude!

Op deze theaterschool leren kinderen hoe het is om als een ster te schitteren in een avondvullende, grote musical die jaarlijks in het theater te zien is. Kinderen leren bij ons acteren, zingen en dansen en vooral heel veel plezier te hebben !

Onze unieke formule zorgt ervoor dat alle kinderen uit de groep volop les krijgen, niet aan de kant hoeven zitten wachten en aan elke les volledig mee kunnen doen. Daarnaast is wederzijds respect, saamhorigheid en een veilige, warme sfeer voor alle kinderen de hoofdmoot bij Kids with Attitude. De groepen bestaan uit net zoveel jongens als meisjes!

Onze theaterschool heeft twee groepen: de Zaterdag groep, wekelijks van 16.00 uur tot 18.00 uur  en de Woensdag groep: woensdagmiddag van 16.30 uur tot 18.00 uur. Alle lessen worden gegeven op basisschool de Boomladder, Heerhugowaard. Onze leerlingen zijn 7 t/m 11 jaar oud. Kids with Attitude is in 1995 opgericht door huidig groepsleider Ruben Rijnveld.
KWA groeps
Op dit moment werken we aan de musical Joseph and the amazing technicolor dreamcoat van Andrew Lloyd Webber die op 2 en 3 juli 2022 in Theater de Binding te zien zal zijn!

Koop hier uw kaarten voor Joseph and the amazing technicolor DREAMCOAT 

Na de zomervakantie starten we onze nieuwste productie:
kindpng_194616
Het artistiek team (regie, choreografie, groepsleiding, productie) werkt een heel schooljaar met de kinderen aan de voorstelling om deze uiteindelijk in het theater een weekend lang op te voeren. Het samen naar iets toeleven waar iedereen enorm veel plezier in heeft, het vergroten van het zelfvertrouwen en vooral het genieten van alles wat er bij komt kijken om zo’n prachtige musical op de planken te krijgen is bij Kids with Attitude van enorm belang. De vaste kindercast wordt elke musical versterkt door enkele ervaren, volwassen acteurs in de volwassenen rollen .

Hieronder affiches van, en foto’s uit onze voorstellingen, uitstapjes en lessen:

“Kids with Attitude heeft in de jaren van zijn bestaan (sinds 1995) een uitstekende reputatie opgebouwd.”
– Musicalnieuws.nl,

“Kinderen krijgen door Kids with Attitude meer zelfvertrouwen en alle  ruimte om zich te ontwikkelen.” 
– Dennis Philipi , theater recensent.
 

“Het aanwezig publiek kreeg een prachtig, ontroerend verhaal voorgeschoteld waarbij op hoog niveau werd gespeeld, gezongen en geacteerd.”
– Rodi Media over Kruimeltje de Musical-2017

“Kids with Attitude: een uitstekende leerschool voor jong musicaltalent”
– Patricia Smagge, Hoofdredacteur Rodi Media

Waar we dan ook heel trots op zijn is dat verschillende leerlingen van Kids with Attitude hebben geschitterd  in landelijke musicals van o.a. Stage Entertainment, waaronder:
Kruistocht in Spijkerbroek (Nationale Tour 2018-2019)
Was getekend, Annie MG Schmidt (DeLaMar Theater 2018)
Tina de Musical (Nationale tour 2017-2018)
Peter Pan: Het Echte Verhaal (Nationale Tour 2016-2017)
Ciske de Rat- de musical ( AFAS Circustheater, Scheveningen 2009)
Joseph and the amazing technicolor dreamcoat (Nationale Tour 2008-2010)

IMG-2928IMG-2930