Auditie Peter Pan de Musical !

WIE WORDT PETER PAN ?
Kindertheaterschool Kids with Attitude is op zoek naar talent en houdt daarom zaterdag 14 maart 2020 een open auditie voor de hoofdrol van Peter Pan in de gelijknamige musical! Wie vliegt er mee naar Nimmerland en staat in juli 2021 te schitteren op het toneel van theater de Beun?

GEZOCHT:
Jongens die nu in groep 4 t/m 7 zitten met een maximale lengte van 1 meter 50,
die beschikken over een goede, heldere zangstem en acteer talent hebben, die soepel kunnen bewegen en een beetje een boefje zijn (op een positieve manier). Daarnaast verwachten we dat ze spel en liedteksten kunnen onthouden, enthousiast en sociaal zijn en kunnen samenwerken. En er natuurlijk helemaal voor gaan!

ENTHOUSIAST?
Stuur een mail aan auditie@kwamusicals.com voorzien van de naam van uw zoon, geboortedatum en een recente foto ,waarbij u aangeeft uw zoon op te geven voor de auditie op 14 maart. Tijd en locatie hiervan is 13.00 uur op basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24 te Heerhugowaard.  Na het verzenden van uw mail ontvangt u van ons de uitnodiging voor de auditie, een spel en liedtekst en een in te studeren lied voor deze dag. Verdere vragen kunt u uiteraard ook via diezelfde mail aan ons kwijt.

PETER PAN SCHOOL
Als uw zoon door is voor de auditie dan mag hij naar de Peter Pan School.
Hier worden vanaf 1 april alle jongens die door zijn vijf weken lang  voorbereid op die ene belangrijke hoofdrol. De lessen hiervan worden wekelijks op woensdagmiddag gegeven  door Ruben Rijnveld, de speldocent en regisseur van Kids with Attitude. Dit vindt altijd plaats in Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1 in Heerhugowaard.
Op 2 mei volgt dan de finale auditie voor alle jongens en dan weten we wie onze Peter Pan wordt!

Aan zowel de auditie als de Peter Pan school zijn geen kosten verbonden. Deelname aan de productie kost € 260,- . Dit bedrag, dat in meerdere termijnen mag worden betaald,  is gelijk is aan de jaarcontributie die de ouders van alle leerlingen betalen. Uw kind krijgt dan drie uur per week les op zaterdag van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Uiterste aanmelddatum:  28 FEBRUARI 2020 (maar des te eerder, des te beter)
Mail: auditie@kwamusicals.com
Website: http://www.kwamusicals.com

Foto’s vorige Peter Pan productie van Kids with Attitude