HET TEAM EN HET BESTUUR

ruben rijnveld

Groepsleider, Docent Spel, Interim Dansdocent, Regisseur, Producent en Voorzitter van het bestuur.-
28 jaar werkzaam bij Kids with Attitude
.

Meester Ruben (1974) regisseerde, toen hij nog maar acht jaar oud was, zijn eerste musical: Alice in Wonderland. Hij bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge op zijn tiende en regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte als volwassene onder andere bij reclamefilm bedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media. Volgde zijn studie aan de PABO Amsterdam en behaalde daarnaast cursussen kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 onder andere voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur. Meester Ruben werkt in 2023 alweer achtentwintig jaar bij Kids with Attitude en drieëndertig jaar met groepen kinderen!
Op 7 juni 2015 ontving hij uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de “Zilveren Reiger”, de gemeentelijke onderscheiding van de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Hij werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” 
Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde hij een jaar later de musical My Son Pinocchio JR naar het Nederlands. Schreef het script en de liedteksten van de musical Abeltje (2019).
In 2023 vertaalde hij voor Auteursbureau Almo de musicals Chitty Chitty Bang Bang JR en
My Son Pinocchio: Gepetto’s Musical Tale (volwassen versie).

Lucas schurer

Spel en acteren
Lucas (1996) was vroeger zelf leerling van Kids with Attitude en speelde in vele voorstellingen mee waaronder de hoofdrol in Sammy (2007). Hierna werd hij aangenomen bij Stage Entertainment om de rol van de zoon van Ruben te spelen in de nationale tournee van Joseph and the Amazing technicolor dreamcoat (2008/2009) waarbij hij langs de grote theaters van het land tourde (onder ander Carré) en naast musicalsterren als Freek Bartels, René van Wegberg, Mathijs Pater en Paul Walthaus stond. Later speelde hij de rol van piraat Starkey in Peter Pan de musical. Naast zijn werkzaamheden bij Kids with Attitude was hij eerder werkzaam als artist manager bij Patronaat Haarlem en als acteur bij A.F. Vrij Zijn Theater.

LOES VOGEL EN
RONJA-
DANS ASSISTENTES

Loes en Ronja zijn om de week aanwezig om de Kids de dans aan te leren van de grotere ensemble stukken in Beauty and the Beast Jr. Ronja heeft dit eerder gedaan voor de vorige productie “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat.” Beiden hebben vele jaren dans ervaring bij respectievelijk Balletschool Heerhugowaard en Dansschool We Entertain. Wij zijn blij met hun enthousiasme en kennis!


MONIQUE EELSING

Theaterschool assistente
Monique (1986) is om de week op zaterdag aanwezig om de Kids en meester Ruben te helpen bij de lessen. Als Monique er niet is vervullen bestuursleden Sandra, Judith of Heike deze functie. Naast haar werkzaamheden bij deze Theaterschool is Monique zzp’er bij Monique’s Creatieve Hairstyling. Ook is ze kynologisch instructeur bij Hondenschool Leersamen en de KCWF.


BESTUUR KIDS WITH ATTITUDE

Theaterschool Kids with Attitude heeft een vijfkoppig bestuur bestaande uit:

ILSE HOOS- ALGEMEEN BESTUURSLID


SANDRA VAN AMELROOIJ-
ALGEMEEN BESTUURSLID /THEATERSCHOOL ASSISTENTE


JUDITH VAN DROSTHAGEN-
Algemeen bestuurslid/ theaterschool assistente

HEIKE VEGT-
Algemeen bestuurslid/ theaterschool assistente


MATHIJS KUIJPER- ERE TEAMLID

Mathijs (1988) heeft van 2014 tot 2022 als acteur en uitvoerend producent gewerkt. Zijn bijdrage was van grote waarde. Vandaar dat we hem ere teamlid hebben gemaakt! Gelukkig is hij bij de volgende productie nog aanwezig in de techniek. Mathijs en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert. Hij was bij EigenWijs Velsen, Unidos en Brassica Musicals onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island, Titanic, The Hired Man, Urinetown, Footloose, Zorro en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. , Baas Wilkes in Kruimeltje ,Jozias Tump in Abeltje de Musical. Vorig schooljaar was hij wederom te zien zijn als als George Darling en de gevreesde Kapitein Haak in Peter Pan de Musical. Voor “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” zal Mathijs de voorstellingsleiding in het theater doen. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij theaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar. Daarnaast is Mathijs voice-over acteur voor de reclames van Yulu Toys en Splash Toys.
Neem een kijkje op: https://www.mathijskuijper.nl/