Het team

RUBEN RIJNVELD  
Groepsleider, Docent Spel, Interim Dansdocent, Regisseur, Producent en Voorzitter.-
27 jaar werkzaam bij Kids with Attitude


Meester Ruben
(1974) regisseerde, toen hij nog maar acht jaar oud was, zijn eerste musical: Alice in Wonderland. Hij bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge op zijn tiende en regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte als volwassene onder andere bij reclamefilm bedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media. Volgde zijn studie aan de PABO Amsterdam en behaalde daarnaast cursussen kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

DSC02553

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 onder andere voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur. Meester Ruben werkt in 2022 alweer zevenentwintig jaar bij Kids with Attitude en tweeëndertig jaar met groepen kinderen! Op 7 juni 2015 ontving hij uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de “Zilveren Reiger”, de gemeentelijke onderscheiding van de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Hij werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde hij een jaar later de musical My Son Pinocchio Jr naar het Nederlands. Schreef het script en de liedteksten van de musical Abeltje (2019).

 

MATHIJS KUIJPER Uitvoerend Producent


Meester Mathijs (1988) en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert. Hij was bij EigenWijs Velsen, Unidos en Brassica Musicals onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island, Titanic, The Hired Man, Footloose, Zorro en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. , Baas Wilkes in Kruimeltje ,Jozias Tump in Abeltje de Musical. Vorig schooljaar was hij wederom te zien zijn als als George Darling en de gevreesde Kapitein Haak in Peter Pan de Musical. Voor “Joseph and the amazing technicolor dreamcoat” zal Mathijs de live regie in het theater doen. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij theaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar. Daarnaast is Mathijs voice-over acteur voor de reclames van Yulu Toys en Splash Toys.
Neem een kijkje op: https://www.mathijskuijper.nl/

 

MONIQUE EELSING Theaterschool Assistente

DSC03211
Monique
(1986) is om de week op zaterdag aanwezig om de Kids en meester Ruben te helpen bij de lessen. Naast haar werkzaamheden bij deze Theaterschool is Monique zzp’er bij Monique’s Creatieve Hairstyling. Ook is ze kynologisch instructeur bij Hondenschool Leersamen en de KCWF.

 

 

DYLAN HEYN Teamlid

image1Dylan (1995) was vroeger zelf leerling bij Kids with Attitude en heeft daarna bij verschillende docenten zang, dans- en theaterlessen gevolgd. Hij speelde de rollen van Aslan in Narnia de Musical, Smie in Peter Pan de Musical (2015, 2018 en 2021) en Matroos, Zwerver, Priester en Arts in Kruimeltje. In Abeltje de Musical was hij te zien als Chauffeur en Adjudant Perugona. Dylan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt sinds 2011 bij theaterschool Kids with Attitude. Verder is hij werkzaam als Productmanager bij Nationale-Nederlanden en is eigenaar van TRIBE Consultancy.

 

 
2 gedachten over “Het team

 1. Dag Ruben,
  Je krijgt de groeten van je vroegere buurvrouw Thea Duijves, waar je als (ca.) 6-jarig jongetje vaak na schooltijd lekker aan de tafel kwam tekenen.

  Agnes Laan

  P.S. Thea is mijn tante die sinds kort in Oudtburgh, Bergen zit.
  Ik was met haar herinneringen aan het ophalen.:)

 2. Hallo Agnes, wat leuk om te lezen. Hartelijke groeten en een knuffel aan Thea terug!
  Groetjes, Ruben Rijnveld

Reacties zijn gesloten.