Het team

RUBEN RIJNVELD  Groepsleider, Docent Spel, Regisseur, Producent en Voorzitter.


Meester Ruben
(1974) regisseerde, toen hij nog maar acht jaar oud was, zijn eerste musical: Alice in Wonderland. Hij bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge op zijn tiende en regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte als volwassene onder andere bij reclamefilm bedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media. Volgde zijn studie aan de PABO Amsterdam en behaalde daarnaast cursussen kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur.Meester Ruben werkt in 2021 alweer zesentwintig jaar bij Kids with Attitude en eenendertig jaar met groepen kinderen! Op 7 juni 2015 ontving hij uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de “Zilveren Reiger”, de gemeentelijke onderscheiding van de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Hij werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde hij een jaar later de musical My Son Pinocchio Jr naar het Nederlands. Schreef het script en de liedteksten van de musical Abeltje (2019).

LIANNE KENTER Zangdocente


Juf Lianne
(1994) is afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem en geeft  zangles aan de Kids en Teens. Sinds 2016 geeft juf Lianne zangles op verschillende locaties. Ze werkt onder andere voor Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard en is dirigente van de Bavokids in Ursem en het kinderkoor uit Warmenhuizen. Verder is ze zangeres van verschillende bandjes. Onder andere de band Legend, waarmee ze veel optreed. Tevens is ze net haar eigen zangschool gestart, De Zangfabriek, in Lutjewinkel. Neem een kijkje op: https://www.liannekentermusic.nl/

 

 


MATHIJS KUIJPER
Uitvoerend Producent


Meester Mathijs (1988) en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert. Hij was bij EigenWijs Velsen, Unidos en Brassica Musicals onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island, Titanic, The Hired Man, Footloose, Zorro en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. , Baas Wilkes in Kruimeltje ,Jozias Tump in Abeltje de Musical. Dit seizoen zal hij wederom te zien zijn als als George Darling en de gevreesde Kapitein Haak in Peter Pan de Musical. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij theaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar. Daarnaast is Mathijs voice-over acteur voor de reclames van Yulu Toys en Splash Toys.
Neem een kijkje op: https://www.mathijskuijper.nl/

MENDY BAKKER-VAN VLIET Dance instructor/ choreograaf

Juf Mendy (1979) heeft vanaf haar 3de jaar klassiek ballet genoten. Op 7 jarige leeftijd kwam daar Jazz ballet bij. Haar talent bleef niet onopgemerkt, waardoor een overstap naar de selectie klas van Grapelli Dance studio te Alkmaar volgde. In deze selectie groep werden de uren per week en aanbod lessen flink uitgebreid naar naast de ballet en jazz nu ook tap dance, spitzen , modern, zangles, toneel les, streetdance en showballet. Hierna kwam het Nationaal Jongeren Theater. Veel optredens volgden, groot en klein, in binnen- en buitenland. Op bedrijfsfeesten, theater, clubs, feesten, televisie shows, evenementen en concerten. Tot slot is Mendy een aantal jaar professioneel Cheerleader geweest, bij The Amsterdam Admirals Cheerleaders. Hiermee is zij door Europa getrokken en heeft zij in uitverkochte stadions gestaan. Een greep uit alle verzorgde optredens door alle jaren heen; Danny Kaye Award show ( internationaal), Unicef gala (internationaal), Theater tour van Piet Bambergen, Disney club, Mtv, Kids Choice Awards, danser van Djumbo, vele televisie producties, Rene Froger in concert en De Toppers. Op dit moment is zij naast dance instructor /choreograaf bij Kids with Attitude, ook werkzaam als partner in het familie bedrijf Wotex in Alkmaar en geeft zij Jumping Fitness bij Sport instituut Denise in Broek op Langedijk.

LUUK SCHWERING Teens with Attitude

Luuk (1994) is sinds kleins af aan bezig met theater en verhalen. Speelde in zijn tienerjaren vijf jaar lang bij Theatergroep Stoepjee waar hij zelf ook producties bedacht. Studeerde HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Gaf dramalessen aan onder andere de eerste en tweede klassen van het Huygens College en was assistent productieleider bij Brassica Musicals waar hij onder andere speelde in de producties Evita, Oliver!, Beauty and the Beast, 3 Musketiers, Spamalot, Titanic, Zorro en Doctor Zhivago. Voor Stichting de Maatjes speelde hij in Delphi en zal hij binnenkort te zien zijn in Aida.   Vanaf september 2019 is Luuk groepsleider van de Teens with Attitude (12 t/m 17 jaar).

 

 

DYLAN HEYN Teamlid


Dylan Heyn
(1995) was vroeger zelf leerling bij Kids with Attitude en heeft daarna bij verschillende docenten zang, dans- en theaterlessen gevolgd. Hij speelde de rollen van Aslan in Narnia de Musical, Smie in Peter Pan de Musical (2015 en 2018) en Matroos, Zwerver, Priester en Arts in Kruimeltje. In Abeltje de Musical was hij te zien als Chauffeur en Adjudant Perugona.  Dylan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt sinds 2011 bij theaterschool Kids with Attitude. Verder is hij werkzaam als Product- en Propositiemanager bij ABN AMRO Bank N.V. en is eigenaar van TRIBE Consultancy.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.