Het team

RUBEN RIJNVELD  Groepsleider, Docent Spel, Regisseur, Producent en Voorzitter.


Meester Ruben
(1974) regisseerde, toen hij nog maar acht jaar oud was, zijn eerste musical: Alice in Wonderland. Hij bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge op zijn tiende en regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte als volwassene onder andere bij reclamefilmbedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media. Volgde zijn studie aan de PABO Amsterdam en behaalde daarnaast cursussen kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur. Meester Ruben werkt in 2019 alweer vierentwintig jaar bij Kids with Attitude en negenentwintig jaar van zijn leven met groepen kinderen. Op 7 juni 2015 ontving hij uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de “Zilveren Reiger”, de gemeentelijke onderscheidingvan de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Hij werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde hij een jaar later de musical My Son Pinocchio Jr naar het Nederlands. Schreef het script en de liedteksten voor de musicals Abeltje (2019) en Het Avontuur van Oliver Twist (première in 2020).

LIANNE KENTER Zangdocente


Juf Lianne
(1994) is bijna afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem en geeft  twee maal per maand zangles aan de Kids en Teens. Sinds 2016 geeft Lianne zangles op verschillende locaties. Ze werkt onder andere voor Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard en is dirigente van de Bavokids in Ursem en het kinderkoor uit Warmenhuizen. Verder is ze zangeres van verschillende bandjes. Onder andere de band Legend, waarmee ze veel optreed. Tevens is ze net haar eigen zangschool gestart, De Zangfabriek, in Lutjewinkel. Neem een kijkje op: https://www.liannekentermusic.nl/

 

 

 


MATHIJS KUIJPER
Uitvoerend Producent


Meester Mathijs (1988) en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert. Hij was bij EigenWijs Velsen, Unidos en Brassica Musicals onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island, Titanic, The Hired Man, Footloose, Zorro en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. , Baas Wilkes in Kruimeltje ,Jozias Tump in Abeltje de Musical. Volgend seizoen zal hij te zien zijn als Fagin in Het Avontuur van Oliver Twist. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij Kindertheaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar. Daarnaast is Mathijs voice-over acteur voor de reclames van Yulu Toys en Splash Toys.
Neem een kijkje op:
https://www.mathijskuijper.nl/


ROMY BESSELING
 Dansdocente

Juf Romy (1998) verzorgt vanaf juni 2019 de danslessen bij Kids with Attitude. Hiermee volgt ze juf Denise op.  Het avontuur van Oliver Twist wordt haar eerste productie bij Kids. Romy:”Van jongs af aan stond ik al op alle podia te dansen en ben ik mijn grote droom achterna gegaan en de dansopleiding gaan volgen. Ik ben afgestudeerd aan het Art & Entertainment college. Daarna ben ik les gaan geven bij Gottamove, Minh-Zone en nog vele andere dansscholen. Ik vind het super leuk om les te mogen gaan geven aan deze geweldige groep kinderen!”
Romy speelde in Peter Pan: The Neverending Story Arena Musical in de Ziggo Dome Amsterdam.

 


DYLAN HEYN 
 P.R. en Backstage Manager


Dylan Heyn
(1995) was vroeger zelf leerling bij Kids with Attitude en heeft daarna bij verschillende docenten zang, dans- en theaterlessen gevolgd. Hij speelde de rollen van Aslan in Narnia de Musical, Smie in Peter Pan de Musical (2015 en 2018) en Matroos, Zwerver, Priester en Arts in Kruimeltje. In Abeltje de Musical is hij te zien als Chauffeur en Adjudant Perugona. Dylan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en werkt sinds 2011 bij Kindertheaterschool Kids with Attitude. Als Backstage Manager is hij onder andere verantwoordelijk voor het PR-plan en de planning tijdens de voorstellingen. Verder is hij werkzaam als Product- en Propositiemanager bij ABN AMRO Bank N.V. en is eigenaar van TRIBE Consultancy.

 

 

GERT JAN VAN DER KAMP  Muzikaal leider en Componist


Gert Jan
 (1978) verzorgt de muzikale leiding bij Kids with Attitude (Narnia, Kruimeltje en Abeltje de Musical) en is onder meer verantwoordelijk voor het instuderen van de zangpartijen. Ook is hij componist van alle liedjes en underscores van Abeltje de Musical en Het Avontuur van Oliver Twistde musical die het vijfentwintig jarig jubileum van Kids with Attitude zal zijn!! Hiernaast is Gert Jan pianist bij Superstar Theaterproducties,  muzikaal leider bij Thalia Muziektheater en is hij muzikant bij zijn eigen trio: Laterna Magica. Neem een kijkje op: http://www.gertjanvanderkamp.nl/

 

 


LUUK SCHWERING
Teens with Attitude

Luuk (1994) is sinds kleins af aan bezig met theater en verhalen. Speelde in zijn tienerjaren vijf jaar lang bij Theatergroep Stoepjee waar hij zelf ook producties bedacht. Studeerde HBO Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool van Amsterdam. Gaf dramalessen aan onder andere de eerste en tweede klassen van het Huygens College en was assistent productieleider bij Brassica Musicals waar hij onder andere speelde in de producties Evita, Oliver!, Beauty and the Beast, 3 Musketiers, Spamalot, Titanic en Zorro.  Vanaf september 2019 zal Luuk de Teens with Attitude (12 t/m 15 jaar) leiden.

 

 

 

ARJAN VAN DE KAMP Fotografie


Sinds 2016 is
Arjan van de Kamp onze vaste huisfotograaf. Zijn geweldig gevoel voor stijl en compositie maakt zijn werk voor ons van zeer grote waarde! Kijk ook op:  https://www.facebook.com/AvdK-Fotografie-1252091164801787/

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.