Het team

RUBEN RIJNVELD- Groepsleider, Regisseur, Producent en Voorzitter.

Ruben (1974) regisseerde op zijn achtste jaar op de basisschool zijn eerste musical: Alice in Wonderland, bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge toen hij in groep zeven zat, regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte onder andere bij reclamefilmbedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media, studeerde aan de PABO Amsterdam en volgde cursussen Kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

©Richard Rood krant-1451

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur. Ruben werkt in 2018 drieëntwintig jaar bij Kids with Attitude en achtentwintig jaar van zijn leven met groepen kinderen. Op 7 juni 2015 ontving Ruben uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de zilveren reiger, de gemeentelijke onderscheiding van de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Ruben werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde Ruben een jaar later de musical My Son Pinocchio Jr naar het Nederlands.

DENISE GAHLER- Dans- en zangdocente en co-regisseuse.

 

Denise (1992) is afgestudeerd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam. Ze geeft de leerlingen van Kids with Attitude elke zaterdag zang en dansles en is ook co-regisseuse. Tevens  is Denise sinds 2014 eigenaresse van dansschool We Entertain in Heerhugowaard.

In 2018 werkt Denise precies 11 jaar bij Kids with Attitude!

Denise heeft in verschillende theaters gezongen en gedanst waaronder theater Carre, Amsterdam. Met haar lieve, zorgzame houding en gevoel voor humor is  Denise een hit bij de Kids. Meer informatie:  Dansschool We Entertain 

 

 

 MATHIJS KUIJPER- Uitvoerend Producent
Mathijs en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert! Hij was bij EigenWijs Velsen en Unidos onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. en Baas Wilkes in Kruimeltje. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij Kindertheaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar.

 

 

 

DYLAN HEYN- Backstage Manager

Dylan (1995) was vroeger zelf leerling bij Kids with Attitude en is vanaf 2011 achter de schermen betrokken bij de musicals. Als Backstage Manager is hij verantwoordelijk voor de planning tijdens de musicals en dansvoorstellingen. Speelde bij Kids with Attitude de rollen van Aslan in Narnia de Musical, Smie in Peter Pan de Musical (2015 en 2018) en Matroos, Zwerver, Kapper, Priester en Arts in Kruimeltje. Dylan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en is Productmanager bij VIVAT N.V.

 

 

 

 

 

ARJAN VAN DE KAMP- Fotografie

Sinds 2016 is Arjan onze vaste huisfotograaf. Zijn geweldig gevoel voor stijl en compositie maakt zijn werk voor ons van zeer grote waarde! Kijk ook op:  https://www.facebook.com/AvdK-Fotografie-1252091164801787/

 

 

 

 

 

 

 

JASON SCHOT- Grafisch Vormgever en Marketing

Jason Schot

Jason (1991) is al vijftien jaar betrokken bij Kids with Attitude. Eerst een aantal jaar als leerling en daarna als technisch assistent achter de schermen bij alle voorstellingen vanaf 2005. De laatste jaren is Jason verantwoordelijk voor de grafische vormgeving en marketing binnen Kids with Attitude. Hieronder valt p.r. en podiumfotografie, het ontwerp van de voorstellingsposters en fotografie voor de persberichten. Jason is Interaction designer bij IBM.

 

 

 

ERWIN VERLAAN – Webmaster

Erwin VerlaanErwin (1980)  is al vele jaren de webmaster van de Kids with Attitude website. Ook heeft hij in het verleden diverse liedjes gecomponeerd voor verschillende movicals t/m 2008.

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s