Het team

RUBEN RIJNVELD  Groepsleider, Regisseur, Producent en Voorzitter.


Meester Ruben
(1974) regisseerde op zijn achtste jaar op de basisschool zijn eerste musical: Alice in Wonderland, bewerkte, regisseerde en speelde de hoofdrol in Scrooge toen hij in groep zeven zat, regisseerde later een versie van The Sound of Music. Werkte onder andere bij reclamefilmbedrijf Connection Films in Amsterdam en als filmrecensent voor Rodi media, studeerde aan de PABO Amsterdam en volgde daarnaast cursussen kinderpsychologie, dramaturgie, camerabediening, regie en editing.

©Richard Rood krant-1451

Werd in 2004 onderscheiden door het Bot Bouw Waarderingsfonds voor zijn pedagogisch beleid bij Kids with Attitude. Is bij Kids with Attitude sinds 1995 voorzitter van de stichting, groepsleider van de kinderen en regisseur. Ruben werkt in 2019 alweer vierentwintig jaar bij Kids with Attitude en negenentwintig jaar van zijn leven met groepen kinderen. Op 7 juni 2015 ontving Ruben uit handen van loco burgemeester Carolien van Diemen de “Zilveren Reiger”, de gemeentelijke onderscheidingvan de stad Heerhugowaard voor zijn werk aan twee decennia Kids with Attitude. Ruben werd hierbij geprezen om zijn “creativiteit, passie en vormgeving.” Voor Disney en Auteursbureau Almo vertaalde hij een jaar later de musical My Son Pinocchio Jr naar het Nederlands. Geeft les aan de woensdag,- en zaterdaggroep.

DENISE GAHLER  Dans- en zangdocente en co-regisseuse.

Juf Denise (1992) is afgestudeerd aan het Art & Entertainment College in Amsterdam. Ze geeft de leerlingen van Kids with Attitude elke zaterdag zang en dansles en is ook co-regisseuse. Tevens  is Denise sinds 2014 eigenaresse van dansschool We Entertain in Heerhugowaard.

In 2019 werkt juf Denise precies 12 jaar bij Kids with Attitude. Denise heeft in verschillende theaters gezongen en gedanst waaronder theater Carré, Amsterdam. Met haar lieve, zorgzame houding en gevoel voor humor is  ze een hit bij de Kids!

 

 

MATHIJS KUIJPER  Uitvoerend Producent

Meester Mathijs (1988) en Musical: een terechte alliteratie daar hij al sinds 1999, met veel enthousiasme en gedrevenheid, jaarlijks in musicals en toneelstukken schittert. Hij was bij EigenWijs Velsen, Unidos en Brassica Musicals onder andere te zien in de musicals Petticoat, de Jantjes, Bye Bye Birdie Annie, Honk!, Belle en het Beest, Aida, Spring Awakening, Hairspray, Once on this Island, Titanic, The Hired Man en The Sound of Music.  Speelde bij Kids with Attitude Kapitein Haak/George Darling in Peter Pan de Musical (2015 en 2018), Gepetto in My Son Pinocchio Jr. , Baas Wilkes in Kruimeltje en Jozias Tump in Abeltje de Musical. Mathijs is afgestudeerd als Onderwijs Assistent in het Basisonderwijs en werkt sinds 2014 bij Kindertheaterschool Kids with Attitude en tevens als Service Adviseur bij Stokman BV. Alkmaar. Daarnaast is Mathijs voice-over acteur voor de reclames van Yulu Toys en Splash Toys. Neem een kijkje op: https://www.mathijskuijper.nl/

DYLAN HEYN  P.R. en Backstage Manager


Dylan Heyn
(1995) was vroeger zelf leerling bij Kids with Attitude en is vanaf 2011 achter de schermen betrokken bij de musicals. Als Backstage Manager is hij verantwoordelijk voor de planning tijdens de musicals en dansvoorstellingen. Speelde bij Kids with Attitude de rollen van Aslan in Narnia de Musical, Smie in Peter Pan de Musical (2015 en 2018) en Matroos, Zwerver, Kapper, Priester en Arts in Kruimeltje en Adjudant  van Perugona in Abeltje de Musical. Dylan studeerde Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam en is Productmanager bij VIVAT N.V.

 

 

 

LIANNE KENTER  Zangdocente


Juf Lianne
(1994) is bijna afgestudeerd aan het Conservatorium van Haarlem en geeft vanaf september 2018 twee maal per maand zangles
aan de woensdag groep.
Sinds 2016 geeft Lianne zangles op verschillende locaties. Ze werkt onder andere voor Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard en is dirigente van de Bavokids in Ursem en het kinderkoor uit Warmenhuizen. Verder is ze zangeres van verschillende bandjes. Onder andere de band Legend, waarmee ze veel optreed. Tevens is ze net haar eigen zangschool gestart, De Zangfabriek, in Lutjewinkel.
Neem een kijkje op: https://www.liannekentermusic.nl/

 

 

GERT JAN VAN DER KAMP  Muzikaal leider en Componist


Gert Jan
 (1978) verzorgt de muzikale leiding bij Kids with Attitude (Narnia, Kruimeltje en Abeltje de Musical) en is onder meer verantwoordelijk voor het instuderen van de zangpartijen. Ook is hij componist van alle liedjes en underscores van Abeltje de Musical en de musical die daarop zal volgen en het vijfentwintig jarig jubileum van Kids with Attitude zal zijn!! Hiernaast is Gert Jan pianist bij Superstar Theaterproducties,  muzikaal leider bij Thalia Muziektheater en is hij muzikant bij zijn eigen trio: Laterna Magica. Neem een kijkje op: http://www.gertjanvanderkamp.nl/

 

 

 

ARJAN VAN DE KAMP Fotografie


Sinds 2016 is
Arjan van de Kamp onze vaste huisfotograaf. Zijn geweldig gevoel voor stijl en compositie maakt zijn werk voor ons van zeer grote waarde! Kijk ook op:  https://www.facebook.com/AvdK-Fotografie-1252091164801787/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.