KAARTEN BEAUTY AND THE BEAST JR.

Tickets kosten € 15,- voor volwassenen / € 12,50 voor Kids t/m 12 jaar.

Voorstellingen:

  • Zaterdagavond 10 juni (aanvang 19.30 uur)
  • Zondagmiddag 11 juni (aanvang 15.00 uur)

    Zaterdag wordt de rol van Belle gespeeld door Yentl.
    Zondag wordt de rol van Belle gespeeld door Sophie.

Theater de Binding
Bosgroet 12
1722 KA Zuid-Scharwoude

Na het versturen van bovenstaand formulier krijgt u binnen 24 uur een bevestigingsmail. In de bevestigingsmail sturen wij u het rekeningnummer.
Als u binnen 24 uur geen reactie hebt ontvangen, check dan s.v.p. of onze reactie niet in uw spam box terecht is gekomen.
Uw reservering is pas definitief na betaling.

U ontvangt geen tickets. Bij de voorstelling controleren we uw naam en de bestelling vanaf een lijst.

De zaal gaat 15 minuten voor elke voorstelling open. Houdt u er s.v.p. rekening mee dat het in Theater de Binding vrij zitten is.

Namens alle Kids with Attitude wensen wij u een betoverende voorstelling toe!

Belle en het Beest JR. vertelt het verhaal van Belle, een avontuurlijk jong meisje, en het Beest, haar ontvoerder die eigenlijk een jonge prins is die gevangen zit in een betovering. Om de betovering te verbreken, moet het Beest leren van een ander te houden en haar liefde terug te verdienen – voordat de tijd om is. Met de hulp van het betoverde personeel van het kasteel, waaronder een liefdevolle theepot, een charmante kandelaar en een nerveuze klok, vinden Belle en het Beest een mooie vriendschap en liefde waarvan geen van beiden wist dat die mogelijk was. Belle en het Beest JR. bevat klassieke nummers van de met een Academy Award® bekroonde filmmuziek, zoals ‘Kom erbij’ en ‘Belle’, evenals originele nummers van de Tony®-genomineerde Broadway-musical uit 1994.

Na de zomervakantie starten we met onze nieuwste productie:
CHITTY CHITTY BANG BANG JR
Klik hier om uw kind in te schrijven voor een gratis proefles!