Teens with Attitude

Op dit moment zit de groep Teens (12 t/m 17 jaar) vol en is er voor dit jaar helaas geen plek meer.

TEENS with ATTITUDE is, als onderdeel van, een vervolgstap vanuit theaterschool Kids with Attitude.
Kinderen die te oud zijn voor Kids of toe zijn aan een volgende stap, stromen door naar de Teens.
De lessen worden gegeven door docent Luuk Schwering. Zangles wordt gegeven door docente Lianne Kenter.
Bij Teens With Attitude krijgen de leerlingen les van een enthousiast team op het gebied van zang, dans en toneelspel. Deze lessen bereiden de Teens voor op de repetities en diverse uitvoeringen van de theaterschool. De lessen zijn twee keer in de maand op zaterdag van 16:30 tot en met 18:00. De Teens spelen mee met de jaarlijkse producties van Kids with Attitude, leveren een bijdrage aan verschillende optredens en hebben een eigen eindpresentatie.

Artistiek leider Ruben Rijnveld: We zijn zeer blij met de komst van docent Teens with Attitude: Luuk Schwering. Zijn ruime ervaring en opleiding op het gebied van acteren, regisseren en lesgeven (waaronder twee jaar de dramalessen van het Huygens College en productieleiding bij Brassica Musicals), zijn kennis over theater in al haar facetten en zijn warme, gezellige persoonlijkheid maken Luuk een zeer welkome aanwinst binnen ons team waarmee we onze theaterschool met een extra groep uitbreiden en de toekomst vol enthousiasme tegemoet gaan!

Tijd en locatie vanaf 12 september 2020: 

Zaterdagmiddag, 16.30 uur tot 18.00 uur. Lessen zijn twee maal per maand op basisschool de Boomladder, Rozenlaan 6 Heerhugowaard.  Voor wie? Teens tussen de 12 en 17 jaar of Kids die nu nog in hun laatste jaar zitten. Deze groep zal een groot deel van het ensemble vormen van de musical  Peter Pan de Musical die juli 2021 in theater de Binding te zien zal zijn.