Teens with Attitude

TEENS with ATTITUDE is de naam van de nieuwe groep die in september 2019 bij Kids with Attitude is gestart. Deze groep bestaat alleen uit voormalig Kids with Attitude.
De lessen worden gegeven door docent Luuk Schwering. Zangles wordt gegeven door docente Lianne Kenter. Dansles door Mendy Bakker- van Vliet.
(Niet op de foto: Julie ,Gijs, Jelco en Jayden. )

Artistiek leider Ruben Rijnveld: We zijn zeer blij met de komst van Luuk. Zijn ruime ervaring en opleiding op het gebied van acteren, regisseren en lesgeven (waaronder twee jaar de dramalessen van het Huygens College en productieleiding bij Brassica Musicals), zijn kennis over theater in al haar facetten en zijn warme, gezellige persoonlijkheid maken Luuk een zeer welkome aanwinst binnen ons team waarmee we onze theaterschool met een extra groep uitbreiden en de toekomst vol enthousiasme tegemoet gaan!

Tijd en locatie vanaf september 2019: 

Zaterdagmiddag, 16.30 uur tot 18.00 uur. Lessen zijn twee maal per maand op de Boomladder.  Voor wie? Voormalig Kids with Attitude tussen de 12 en 16 jaar of Kids die nu nog in hun laatste jaar zitten. Deze groep zal een groot deel van het ensemble vormen van de musical Het Avontuur van Oliver Twist die in 2021 in theater de Binding te zien zal zijn.