Algemene voorwaarden

Voor de ouders:

Onze kindertheaterschool is trots op het feit dat zij avondvullende musicals maakt met kinderen in de basisschoolleeftijd op een zo hoog mogelijk niveau zonder het plezier en de saamhorigheid uit het oog te verliezen. Er wordt gekozen voor interessante voorstellingen vol fantasie, plezier, spanning en ontroering!

1. Als uw kind is aangenomen bij Kindertheaterschool Kids with Attitude is het belangrijk dat uw kind zoveel mogelijk bij onze lessen aanwezig is. Deelname aan de lessen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. In verband met de professionele insteek en de groepssfeer is aanwezigheid van groot belang. 

2. We vragen u uw kind 5 minuten voor aanvang aanwezig te laten zijn (om 15:55 uur) zodat we op tijd kunnen beginnen.

Het is niet mogelijk om als ouder tijdens de lessen op school te verblijven.

3. CONTRIBUTIE: De contributie bedraagt € 260,00 per jaar (exclusief het kamp). Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie en betalen € 120,- per seizoen. Let op: Er vindt geen restitutie plaats indien het lidmaatschap in de loop van het productiejaar wordt beëindigd. Ouders van de woensdag groep Kids betalen € 20,- per maand, berekend over de eerste 10 maanden.

4. Kids with Attitude is er voor kinderen van groep 4 tot en met 7 van de basisschool. Groep 8 ter uitzondering.

5. Van de ouders / verzorgers wordt een bescheiden, incidentele inzet gevraagd om het vele werk dat bij de productie komt kijken, samen te verzetten. Via aanmeldingslijsten kan eenieder zich voor de diverse ‘klussen’ opgeven. Vele handen maken licht werk. Voorbeelden van deze taken zijn onder andere: helpen met decorbouw, decor schilderen, kleding ophalen en hulpouder achter de schermen tijdens een voorstelling.

6. Naast de lessen hebben we jaarlijks vele uitjes (Kamp, introductiedag Linnaeushof, bezoek bioscoop/theater, Efteling). Al deze uitstapjes zijn optioneel en geen verplichting!

7. Nodig voor de lessen is een map met daarin alle lied en spelteksten die de kinderen krijgen en  zwarte balletschoentjes die de kinderen tijdens de les dragen. Beiden dienen de ouders zelf aan te schaffen.

8. Het meebrengen van eigendommen in gebouwen waar Kids with Attitude lesgeeft en/of optreed danwel bezoekt (kamp, overige uitstapjes) gebeurt geheel volgens eigen risico. Kids with Attitude aanvaardt voor vermissing of schade aan eigendommen of persoonlijk letsel geen enkele aansprakelijkheid. Kids with Attitude is tevens niet aansprakelijk voor schade, aangebracht door een leerling aan de repetitie- en of presentatieruimte.

9. Kids with Attitude mag foto’s, beeld- en geluidsopnamen e.d. van activiteiten, lessen en leerlingen nu en in de toekomst gebruiken voor publicatie en PR-doeleinden , waaronder social media, zonder de betreffende personen of diens ouder/verzorger hiervan in kennis te stellen.

Voor de leerlingen:

Er wordt van je verwacht dat je:
– heel veel zin hebt om elke zaterdag de lessen te volgen
– graag wat wil leren
– goed luistert naar de docenten en geen storend en/of brutaal gedrag vertoont
– niet fluistert in gezelschap of andere kinderen buitensluit
– niet pest,uitlacht of oordeelt
– beseft dat iedereen bij ons gelijk is of ze nu een hoofdrol of bijrol hebben
– iedereen in zijn waarde laat
– heel veel plezier hebt

Wij wensen je veel plezier toe bij onze Kindertheaterschool !

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.