Algemene voorwaarden

Voor de ouders:

Onze theaterschool is trots op het feit dat zij avondvullende musicals maakt met kinderen in de basisschoolleeftijd op een zo hoog mogelijk niveau zonder het plezier en de saamhorigheid uit het oog te verliezen. Er wordt gekozen voor interessante voorstellingen vol fantasie, plezier, spanning en ontroering!

1. Als uw kind is aangenomen bij theaterschool Kids with Attitude is het belangrijk dat uw kind zoveel mogelijk bij onze lessen aanwezig is. Deelname aan de lessen is vrijwillig maar niet vrijblijvend. In verband met de professionele insteek en de groepssfeer is aanwezigheid van groot belang!

2. We vragen u uw kind 5 minuten voor aanvang aanwezig te laten zijn (om 15:55 uur op zaterdag en 16.25 uur op woensdag) zodat we op tijd kunnen beginnen.

Het is niet mogelijk om als ouder tijdens de lessen op school of op het schoolplein te verblijven.

3. CONTRIBUTIE: De Kids Zaterdag groep: De contributie per schooljaar bedraagt € 299,- en loopt van juli t/m juli van het volgende jaar. Dit kan eventueel in twee termijnen betaald worden. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie.

De Kids Woensdag groep: De contributie bedraagt € 275,- en loopt van juli t/m juli van het volgende jaar. Dit kan eventueel in twee termijnen betaald worden. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie.

4. Kinderen die alleen de woensdag groep doen, zullen in de aanloop naar een optreden of wanneer de leiding dit nodig acht ook, af en toe naar de zaterdag les moeten komen. Alleen dan hebben we de hele groep bij elkaar wat een voorwaarde is voor elk optreden. Hiervoor ontvangt u tijdig een repetitieschema.

5. Kids with Attitude is er voor kinderen van groep 4 tot en met 7 van de basisschool. Groep 8 ter uitzondering.

6. Alle uitstapjes die we tijdens het schooljaar organiseren (Kamp, Introductiedag Linnaeushof, bezoek aan Land van Fluwel e.d.) zijn volledig optioneel en geen verplichting.

7. Deelname aan de activiteiten van Kids with Attitude is geheel vrijwillig. Alle betrokkenen tijdens de activiteiten (ook introducees) , participeren geheel op basis van vrijwilligheid. Het is niet mogelijk om bij ongevallen of schade, Theaterschool Kids with Attitude of enig lid van de schoolleiding in zijn functie of privé, of enig volwassen vrijwillig(st)er, daaronder begrepen staf of leiding, tijdens de activiteiten in zijn functie of privé, aansprakelijk te stellen voor schade, zowel materieel, geestelijk als lichamelijk of voor gederfde inkomsten.

8. Van de ouders / verzorgers wordt een bescheiden, incidentele inzet gevraagd om het vele werk dat bij de productie komt kijken, samen te verzetten. Via aanmeldingslijsten kan eenieder zich voor de diverse ‘klussen’ opgeven. Vele handen maken licht werk. Voorbeelden van deze taken zijn onder andere: helpen met decorbouw, decor schilderen, kleding ophalen en hulpouder achter de schermen tijdens een voorstelling.

9. Kids with Attitude mag  foto’s, beeld- en geluidsopnamen e.d. van activiteiten, lessen en leerlingen gebruiken voor publicatie en sociale media voor PR-doeleinden,

10. Nodig voor de lessen is een map met daarin alle lied en spelteksten. Nodig voor de optredens in het theater zijn zwarte karate/ balletschoentjes. Beiden dienen de ouders zelf aan te schaffen.

Voor de leerlingen:

Er wordt van je verwacht dat je:
– heel veel zin hebt om wekelijks de lessen te volgen
– graag wat wil leren
– goed luistert naar de docenten en geen storend en/of brutaal gedrag vertoont
– niet fluistert in gezelschap of andere kinderen buitensluit
– niet pest, uitlacht of oordeelt
– beseft dat iedereen bij ons gelijk is of ze nu een hoofdrol of bijrol hebben
– iedereen in zijn waarde laat
– heel veel plezier hebt

Wij wensen je veel plezier toe bij deze theaterschool !

KWA-2022-2023

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.