INSCHRIJVEN SEIZOEN 2020/2021

Dit aankomend seizoen werken we met Kids with Attitude aan Peter Pan de Musical

De twee groepen Kids with Attitude krijgen les op verschillende locaties en verschillende lesdagen. De Kids Plusgroep krijgt les op de dinsdagmiddag in Wijkcentrum de Zon, Heerhugowaard. De Kids zaterdag groep krijgt les op zaterdagmiddag op basisschool de Boomladder, Heerhugowaard. Hieronder uitleg over de twee groepen:

De Kids Dinsdag groep.
Jongens die in groep 4 t/m 6 zitten kunnen nog worden ingeschreven. Voor meisjes zit de groep nu vol. Deze kunnen wel aangemeld worden en op de wachtlijst worden gezet.
Locatie: Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1, Heerhugowaard.
Wekelijks vanaf dinsdag 7 juli 2020 van 16.30 uur tot 18.00 uur.
Docenten: Ruben Rijnveld, Lianne Kenter.
De Kids Dinsdag groep krijgt twee maal per maand zangles van onze zangdocente en ook wekelijks acteer, drama en tekenles! Deze groep werkt dit seizoen aan Peter Pan de Musical.


Kids Zaterdag groep.
Jongens in groep 4 t/m 6 zitten kunnen nog worden ingeschreven. Voor meisjes zit de groep nu vol. Deze kunnen wel aangemeld worden en op de wachtlijst worden gezet.

Locatie: Basisschool de Boomladder, Rozenlaan 6 Heerhugowaard.
Wekelijks vanaf zaterdag 4 juli 2020 van 16.00 uur tot 18.00 uur.
Docenten: Ruben Rijnveld, Lianne Kenter, Mendy Bakker-van Vliet en Mathijs Kuijper.
De Kids zaterdag groep krijgt twee maal per maand zangles van onze zangdocente, twee keer per maand dansles van onze dansdocente en wekelijks acteer en drama les! Deze groep werkt gelijktijdig met de dinsdag groep aan Peter Pan de Musical.

Contributie:
De Kids Dinsdag groep: Contributie bedraagt 20 euro per maand berekend over de eerste 11 maanden. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie.

De Kids Zaterdag groep: De contributie per seizoen bedraagt € 260,- en loopt van september t/m juli van het volgende jaar. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie en betalen € 120,- per seizoen. 

Lees onze Privacy verklaring hier:  https://kwamusicals.com/privacy-verklaring/
Uw gegevens worden niet openbaar getoond/gepubliceerd.

Door middel van onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind opgeven voor een proefles. Uw kind hoeft bij ons geen auditie te doen. Door mee te draaien met een proefles kijken wij of uw kind gemotiveerd is en de vaardigheden in de basis heeft voor zang, acteren en/of dans. Na de proefles kijken we van beide kanten hoe het is bevallen en volgt zo spoedig mogelijk bericht met de, hopelijk positieve, uitslag.

 

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.