INSCHRIJVEN SEIZOEN 2019/2020

Belangrijk! De zaterdag groep zit thans vol. Nieuwe aanmeldingen worden op onze wachtlijst geplaatst. Jongens (groep 4 t/m 7) kunnen nog wel worden ingeschreven voor de Plusgroep op dinsdagmiddag.

De nieuwste groep,  Teens with Attitude, is alleen bestemd voor tieners die in het verleden leerling bij Kids with Attitude zijn geweest!

Dit seizoen werken we met beide groepen aan de Kids Christmas Tour en onze jubileum musical Het Avontuur van Oliver Twist ter ere van ons 25 jarig bestaan!

De twee groepen Kids with Attitude krijgen les op verschillende locaties en verschillende lesdagen. De Kids Plusgroep krijgt les op de dinsdagmiddag in Wijkcentrum de Zon, Heerhugowaard. De Kids zaterdag groep krijgt les op zaterdagmiddag op basisschool de Vlindertuin, Heerhugowaard. Hieronder uitleg over de twee groepen:

De Kids PlusgroepBestemd voor groep 4 t/m 7 .Locatie: Wijkcentrum de Zon, Brandpunt 1, Heerhugowaard.
Wekelijks vanaf dinsdag 27 augustus 2019 van 16.30 uur tot 18.00 uur.
Docenten: Ruben Rijnveld, Lianne Kenter.
De Kids Plusgroep gaat aan de slag met een eigen theaterstuk gebaseerd op een bekend sprookje dat ze onder begeleiding zelf schrijven en maken en voor publiek zullen opvoeren. Hiernaast krijgen ze twee maal per maand zangles van een echte zangdocente en ook wekelijks acteer, drama en tekenles! Tevens zullen ze natuurlijk te zien zijn in Het Avontuur van Oliver Twist en de Kerst tournee en zal deze groep in februari opnieuw een musical concert geven in de Bavokerk, Ursem.
Belangrijk: Jongens (groep 4 t/m 7) kunnen nog worden ingeschreven. Voor meisjes zit de Plusgroep al vol. 

Kids Zaterdag groep. Bestemd voor groep 4 t/m 7.  Locatie: Basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24 Heerhugowaard. Wekelijks vanaf zaterdag 17 augustus 2019 van 16.00 uur tot 18.00 uur.
Docenten: Ruben Rijnveld, Romy Besseling, Lianne Kenter en Mathijs Kuijper.
Met deze groep werken we met een maandschema dat als volgt gaat:

Week 1: Dansles (streetdance en musical), drama en acteerles
Week 2: Zangles, drama en acteerles.
Week 3: Drama, acteerles endansles.
Week 4: Dansles, drama en acteerles 
 We werken met deze Kids aan de Kerst tournee en
Het Avontuur van Oliver Twist. Belangrijk: De zaterdag groep zit thans vol maar jongens en meisjes die nu in groep 3 t/m 5 zitten kunnen op de wachtlijst worden geplaatst.

Contributie:
De Kids Plusgroep: Contributie bedraagt 20 euro per maand berekend over de eerste 11 maanden. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie.

De Kids Zaterdag groep: De contributie per seizoen bedraagt € 260,- en loopt van augustus t/m juli van het volgende jaar. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie en betalen € 120,- per seizoen. 

Lees onze Privacy verklaring hier:  https://kwamusicals.com/privacy-verklaring/
Uw gegevens worden niet openbaar getoond/gepubliceerd.

Door middel van onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind opgeven voor een proefles. Uw kind hoeft bij ons geen auditie te doen. Door mee te draaien met een proefles kijken wij of uw kind gemotiveerd is en de vaardigheden in de basis heeft voor zang, acteren en/of dans. Na de proefles kijken we van beide kanten hoe het is bevallen en volgt zo spoedig mogelijk bericht met de, hopelijk positieve, uitslag.

Hieronder beelden van onze musicals en musical lessen:

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.