INSCHRIJVEN SEIZOEN 2019/2020

Ouders van gemotiveerde Jongens en Meisjes die na de zomervakantie in groep 4 t/m 6 zitten kunnen hun kind inschrijven voor een proefles! Ze zullen dan binnenkort een les mee mogen draaien met de groep en als ze worden aangenomen mogen ze vanaf eind juni aansluiten bij Kids with Attitude! Er is zowel een groep op de woensdag,- als op de zaterdagmiddag. Beide groepen spelen in de Kerstshow en in onze nieuwste productie:


Zaterdag groep: In deze lessen werken we aan zingen, acteren en dansen. Deze groep vormt het grootste deel van de kindercast van Abeltje de musical en de kerstshow. Locatie: Basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24, 1705NP, Heerhugowaard. Docenten: Ruben Rijnveld, Denise Gähler en Mathijs Kuijper

Woensdag groep:
Tijdens deze lessen gaan we in op alle facetten rondom het leren acteren en krijgt de groep kinderen twee maal per maand echte zangles door een zangdocente. Deze rustige, kleinere groep heeft een belangrijk maar bescheidener aandeel in Het Avontuur van Oliver Twist en de kerstshow. Locatie: Kindcentrum de Eclips (dependance basisschool de Vlindertuin), Sara de Bronovoland 7, 1705MD, Heerhugowaard. Docenten: Ruben Rijnveld, Lianne Kenter
Contributie:De contributie per seizoen bedraagt € 260,- en loopt van augustus t/m juli van het volgende jaar, elke zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie en betalen € 120,- per seizoen. Ouders van leerlingen van de woensdag groep betalen € 20,- per maand. Berekend over de eerste tien maanden.

Lees onze Privacy verklaring hier:  https://kwamusicals.com/privacy-verklaring/
Uw gegevens worden niet openbaar getoond/gepubliceerd.

Door middel van onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind opgeven voor een proefles. Uw kind hoeft bij ons geen auditie te doen. Door mee te draaien met een proefles kijken wij of uw kind gemotiveerd is en de vaardigheden in de basis heeft voor zang, acteren en/of dans. Na de proefles kijken we van beide kanten hoe het is bevallen en volgt zo spoedig mogelijk bericht met de, hopelijk positieve, uitslag.

Hieronder beelden van onze musicals en musical lessen:

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.