INSCHRIJVEN SEIZOEN 2019/2020


ACTEERLES? ZANGLES? DANSLES? Kom bij Kids with Attitude!

Scrijf uw kind nu in. Eind maart / begin april zijn de eerste proeflessen voor het nieuwe seizoen.

Ouders van jongens en meisjes die na de zomervakantie in groep 4 t/m 6 zitten kunnen hun kind inschrijven voor een proefles. Ze zullen dan binnenkort een les mee mogen draaien met de groep en als ze worden aangenomen mogen ze vanaf eind juni aansluiten bij Kids with Attitude. Er is zowel een groep op de woensdag,- als op de zaterdagmiddag. Beide groepen spelen in de Kerstshow en in onze nieuwste productie:

Zaterdag groep: In deze lessen werken we volop aan het zingen, acteren en het dansen. Deze groep speelt mee in Het Avontuur van Oliver Twist en de kerstshow. Locatie: Basisschool de Vlindertuin, Cornelia van Arkeldijk 24, 1705NP, Heerhugowaard. Docenten: Ruben Rijnveld, Denise Gähler en Mathijs Kuijper.
Start 2019-2020: Zaterdag 29 juni 2019.

Woensdag groep:
 In deze gezellige  groep krijgen de kinderen acteerles, zangles van een echte zangdocente en wekelijks tekenles. Ook spelen deze kinderen mee in Het Avontuur van Oliver Twist en de kerstshow. Locatie: Kindcentrum de Eclips (dependance basisschool de Vlindertuin), Sara de Bronovoland 7, 1705MD, Heerhugowaard.
Docenten: Ruben Rijnveld, Lianne Kenter.
Start 2019-2020: Woensdag 26 juni 2019.
Contributie:De contributie per seizoen bedraagt € 260,- en loopt van augustus t/m juli van het volgende jaar, elke zaterdag van 16.00 uur tot 18.00 uur. Bezitters van een Huygenpas krijgen een eenmalige korting op de jaarcontributie en betalen € 120,- per seizoen. Ouders van leerlingen van de woensdag groep betalen € 20,- per maand. Berekend over de eerste tien maanden.

Lees onze Privacy verklaring hier:  https://kwamusicals.com/privacy-verklaring/
Uw gegevens worden niet openbaar getoond/gepubliceerd.

Door middel van onderstaand inschrijfformulier kunt u uw kind opgeven voor een proefles. Uw kind hoeft bij ons geen auditie te doen. Door mee te draaien met een proefles kijken wij of uw kind gemotiveerd is en de vaardigheden in de basis heeft voor zang, acteren en/of dans. Na de proefles kijken we van beide kanten hoe het is bevallen en volgt zo spoedig mogelijk bericht met de, hopelijk positieve, uitslag.

Hieronder beelden van onze musicals en musical lessen:

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.