Joseph and the amazing technicolor dreamcoat (2022)

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli 2022 presenteert Kids with Attitude hun nieuwste musicalproductie in Theater de Binding, Zuid-Scharwoude. 
Koop
hier uw kaarten!

Op de dag van de voorstellingen zijn kaarten een half uur voor aanvang te koop bij de ingang van theater de binding!
 

Deze vrolijke en kleurrijke musical vertelt het beroemde Bijbelse verhaal van Jozef en zijn dromenjas met veel humor en swingende muziek. Rock ’n Roll, Calypso, Disco en nog veel meer; Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat is de enige musical ter wereld met zoveel verschillende en vrolijke muziekstijlen.

Jozef is de favoriete zoon van Jacob. Hij wordt door zijn elf jaloerse broers als slaaf verkocht en belandt uiteindelijk in de gevangenis. Daar blijkt dat Jozef een bijzondere gave heeft: hij kan dromen uitleggen. Als de Farao hiervan hoort, laat hij hem vrij. Jozef legt de Farao zijn dromen uit, stelt hem gerust en geeft hem goed advies. Als dank kroont de Farao hem tot onderkoning van Egypte. Dan ziet Jozef na al die jaren zijn broers weer en stelt hen op de proef! Een tijdloos verhaal over volwassen worden, jaloezie en vergeving verpakt in de onweerstaanbare muziek van musical legende Andrew Lloyd Webber.

An Amateur Youth group production by arrangement with The Really Useful Group Ltd.
Lyrics by Tim Rice
Music by Andrew Lloyd Webber
Nederlandse vertaling Martine Bijl
Regie Ruben Rijnveld